Omgeving

Chalet Bergbach is gelegen nabij Zell am See en Kaprun, een prachtig gebied waar zowel in de winter als zomer heel veel te doen is.

Winter in Zell am See-Kaprun

Wintersport met 100% sneeuwzekerheid
Een gletsjer, een meer en talloze bergen. De winter in Zell am See-Kaprun wordt gekenmerkt door eeuwige sneeuw op de 3.000 meter hoge toppen van de Kitzsteinhorn en de oevers van het dichtgevroren Zeller meer.

In het prachtige droomlandschap van Zell am See–Kaprun kun je een breed scala aan wintersporten beoefenen. Door de geweldige pistes, de perfecte sneeuw en de sneeuwzekerheid is het gebied dé ideale bestemming voor een ski- of snowboardvakantie.

Drie legendarische skigebieden
Met de enige gletsjer in SalzburgerLand en de moderne sneeuwinstallaties ben je in Zell am See-Kaprun verzekerd van sneeuw (100% sneeuwgarantie) in een grandioze natuur. In de drie skigebieden Kitzsteinhorn, Schmittenhöhe en Maiskogel – met totaal 138 pistekilometers en 62 skipistes – is er voor zowel ervaren skiers als families en beginners van alles te beleven. Professionele skischolen met vaak Nederlands sprekende leraren vangen de kleintjes op, zodat ouders met een gerust hart de pistes af kunnen.

Fun & Freestyle
Snowparks in de drie skigebieden, de mooiste superpipe van Oostenrijk bij de Kitzsteinhorn en de langste funslope ter wereld – met een lengte van 1.300 meter – op de Schmittenhöhe zorgen voor een extra kick voor snowboarders en freestylers. De Kitzsteinhorn gletsjer – het enige gletsjerskigebied in Salzburg – bied je bijna het hele jaar door een alpinebeleving (van oktober tot begin zomer). Hier vind je de allerbeste pistes, langlaufloipe en een grote snowpark. Zell am See-Kaprun geldt als een van de mooiste en meest veelzijdige skigebieden van heel Oostenrijk.

Activiteiten buiten de pistes
Ook voor vakantievierders die op zoek zijn naar avontuur buiten de pistes heeft het gebied veel te bieden. Zo kun je skitochten maken, gaan langlaufen, rodelen, sneeuwschoenwandelen, schaatsen in de overdekte ijshal Zell am See of als de meer bevroren op de meer. Met de gondel naar het hoogste punt van het SalzburgerLand de „Top of Salzburg“ of flitsend de berg af met de Alpine Coaster Maisiflitzer – hoe je je dagen ook vult, je zult je hier niet vervelen!

Zomer in Zell am See-Kaprun

Waanzinnige uitzichten, gave activiteiten en een perfecte combinatie van gletsjers, bergen en het meer: dat maakt Zell am See-Kaprun tot een unieke vakantiebestemming. Er is genoeg te beleven: van heerlijke wandelingen tot veel avonturen in de region Zell am See-Kaprun.